Outstanding Design & Manufacture Co., Ltd. is a professional company, to produce Aroma Diffuser, Reed Diffuser, Scented Candle, Oil Burner, Fragrance Lamp, Car freshener, Room Spray, Sachet, Ceramic Vase, Glass Bottle and decorative accessories for many years, we are located in Shanghai, with convenient transportation and rich resources. Our company covers 3,886 square meters, has professional facilities such as Aging testing room for aroma diffuser, Vacuum testing machine for liquid. Our one day capacity including: 4,200 sets Aroma Diffuser;

Lexo më shumë

Arritje të reja

KontaktiUs

hetimPër listën e çmimeve

Për pyetje në lidhje me produktet tona ose listën e çmimeve, ju lutemi na lini emailin tuaj dhe ne do të jemi në kontakt brenda 24 orëve.

shpalljetLajme

  • 2018 luftime

    Gjithmonë bëj më të mirën. atë që mbillni tani, do ta korrni më vonë-Nga Lucy

  • Ekip i shquar, Shko Shko Shko !!! (Zgjerimi + Turizmi)

    Sot, ne jemi duke punuar së bashku për të eksploruar "si të bëjmë së bashku" me ekipin tonë. Ne i kemi tejkaluar vështirësitë hap pas hapi dhe më në fund kemi arritur sukses. Ekipi i shquar Ju jeni më i miri! ...