0086-021-51698303
EN
Të gjitha kategoritë

Art Glass Ultrasonic Electric Essential Oil Aroma Diffuser With LED Light Custom Air Freshener

Art Glass Ultrasonic Electric Essential Oil Aroma Diffuser With LED Light Custom Air Freshener

Përshkrim i shkurtër:

Art Glass House Essential Oil Noiseless Natural Ultrasonic Aroma Diffuser

Produkt Detail

Dizajn elegant dhe funksionim pa zhurmë: Është projektuar bashkëkohor për funksionim të shpejtë. I ngjan pamjes elegante dhe nuk prodhon kurrë nxehtësi, dridhje apo zhurmë, gjë që e bën atë të përsosur për t'u përdorur gjatë natës.


 Model:

 Difuzues i aromës tejzanor

 Hotel Art Glass Ultrasonic Electric Essential Oil Aroma Diffuser With LED Light Custom Air Freshener

 Kapaciteti:

 120ml

 DB e punës:

 35DB

 input:

 DC 24V, 12W

 Koha e ekzekutimit (Vazhdo):

 4H

 Koha e ekzekutimit (me ndërprerje)

 8H

Funksioni:

 Kujdesi shëndetësor, lagështuesi, aroma e ajrit, ajri i pastruar, lehtësojnë stresin

 

The product apply to Living room,Yoga Room,Bedroom,SPA room,any place you like can be used,enjoy yourself and life....
Na Kontaktoni

Produkte te ndryshme

Numri telefonit Email