Beredar Desain & pabrik Co., Ltd. nyaéta parusahaan profésional, ngahasilkeun Aroma Diffuser, Reed Diffuser, Scented Lilin, Minyak burner, seungit lampu, freshener Car, Room semprot, sachet, keramik vas, Kaca Botol jeung asesoris hiasan salila sababaraha taun kami nu lokasina di Shanghai, kalayan angkutan merenah jeung sumber euyeub. parusahaan urang nyertakeun 3.886 méter pasagi, boga fasilitas profésional kayaning sepuh kamar nguji keur ambu diffuser, mesin vakum nguji pikeun cair. kapasitas hiji poe urang kaasup: 4.200 susunan Aroma Diffuser;

Maca deui

Produk Artikel

Arrivals anyar

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu